Ontwerp en ontzorgen

Ontwerp en ontzorgen

In de ontwerpfase moet er veel gebeuren. Om tot een goed ontwerp te komen dienen de wensen en eisen duidelijk op papier te komen. Montage Jongens verzorgt een degelijk advies en ontwerp op maat. Of dit nu handmatig in Autocad of Revit (3D) moet zijn, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen.

Mocht u graag een zonnestroominstallatie willen maar u weet niet waar u moet beginnen, dan nemen wij u graag aan de hand met een op maat advies. Ook voor wat betreft het verzorgen en verkrijgen subsidies (KIA, EIA en SDE+) kunnen wij in samenwerking met de beste duurzaamheidsadviseurs een compleet advies uitbrengen.

Locatie, ligging, schaduwwerking en klimaatomstandigheden zijn van grote invloed op de prestatie van een zonnestroominstallatie. Daarom gebruiken wij de juiste software bij het ontwerpen. In PV*SOL worden alle genoemde aspecten samengevoegd en krijgt u een gedegen systeemontwerp.

Uw beslissing om te investeren in een zonnestroominstallatie is natuurlijk ook afhankelijk van de te verwachten terugverdientijd. In de ontwerpfase stellen we voor u een terugverdienmodel op, zodat u op basis van deze gegevens de juiste beslissing kunt nemen.

Advies nodig?

Montage Jongens bestaat uit een vakbekwaam team; goed opgeleide en ervaren monteurs in het bezit van het VCA-certificaat. Wilt u uw project uitbesteden aan professionals? Neem dan contact op met Montage Jongens!

We komen graag langs voor een gesprek
Montage Jongens Auto