Wie zijn wij

Ons verhaal

Montage Jongens is een jong installatiebedrijf dat inspeelt op de veranderende maatschappij. Het is ons doel om structurele arbeidsplaatsen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een vernieuwende en voor alle partijen winstgevende manier. Door het betrekken van andere doelgroepen bieden we daarnaast doelgerichte oplossingen voor het structurele tekort aan technisch personeel.
 
Door een intensieve samenwerking met gemeentes en het UWV, helpt Montage Jongens mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan. We richten ons daarbij op installatieprojecten voor toonaangevende opdrachtgevers uit verschillende branches. Door de juiste combinatie te maken met ervaren vakmensen, houden wij de kwaliteit die we leveren hoog. Bovendien werken wij 100% met eigen en zelf opgeleide mensen.
 
Montage Jongens is een hechte, hardwerkende groep die zich met veel plezier inzet op uw projecten.

Ons team

De adviseurs en mede-eigenaren van Montage Jongens Edin Hadzikadunic en André de Groot fungeren als uw eerste aanspreekpunt binnen Montage Jongens en begeleiden alle projecten van het begin tot het einde; onderdeel daarvan is dat zij altijd supervisie houden op de uitvoering.

Montage Jongens bestaat uit een vakbekwaam team; goed opgeleide en ervaren monteurs in het bezit van het VCA-certificaat. Wij bieden arbeidsplaatsen aan onder andere mensen met een Wajong-uitkering, jongeren zonder startkwalificatie, BBL-, BOL- en VSO-leerlingen. Wij zijn een door Kenteq erkend leerbedrijf. Naast de twee adviseurs bieden wij momenteel 10 arbeidsplaatsen, allen gericht op de montage.

Montage Jongens werkt aan installatieprojecten voor toonaangevende opdrachtgevers uit verschillende branches. Daar zijn wij enorm trots op!

Onze certificaten

Kenteq

Kenteq erkend leerbedrijf

Montage Jongens is een door Kenteq erkend leerbedrijf en biedt monteurs in opleiding een BBL-opleidingsplek.

vca

VCA Gecertificeerd

VCA gecertificeerde bedrijven werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

sterkin

Sterkin erkend

Montage Jongens is een door Sterkin erkend elektrotechnisch- en zonnestroom installateur.

CO2-bewust

CO-2 prestatieladder, niveau 5.

Wij handelen CO2-bewust en zijn in het bezit van het certificaat CO-2 prestatieladder, niveau 5.

Ons kwaliteits- en veiligheidsproces

Bij Montage Jongens staat kwaliteit en veiligheid voorop, al onze werkzaamheden worden in een veilige situatie uitgevoerd. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-certificaat en Montage Jongens is een door Sterkin erkend elektrotechnisch- en zonnepanelen installateur.

Door de juiste combinatie te maken van ervaren vakmensen en werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt, zijn wij in staat om de kwaliteit van ons werk te waarborgen. Dit doen wij ook door middel van strenge controle op de kwaliteit door vastlegging in (foto-)rapportages, het bijhouden van een digitale kwaliteitsmap en controlerondes op locatie door de monteur, adviseur en met de opdrachtgever.

Advies nodig?

Montage Jongens bestaat uit een vakbekwaam team; goed opgeleide en ervaren monteurs in het bezit van het VCA-certificaat. Wilt u uw project uitbesteden aan professionals? Neem dan contact op met Montage Jongens!

We komen graag langs voor een gesprek
Montage Jongens Auto