Zonnestroominstallatie

Zonnestroominstallatie

Montage Jongens ontwerpt, levert en monteert een ruim A-merk assortiment aan zonnestroominstallatie. Zonnepanelen, omvormers, montagesystemen en toebehoren zoals monitoring kunnen voor u op maat worden verzorgt.

Met de A-merk zonnepanelen kunt u voor ieder project bij ons terecht. Alle door Montage Jongens aangeboden zonnepanelen zijn volledig gecertificeerd volgens de geldende normen, dit geeft u de garanties dat alle aangeboden materialen voldoen aan de gangbare keurmerken en certificaten zoals TÜV, MCS, CE enzovoort.

Veel door ons toegepaste merken zonnepanelen zijn AEG, Suntech, HT-Solar en LG. Uiteraard kunnen wij voor u elk merk leveren en monteren.

Om de opgewekte gelijkstroom in de zonnepanelen om te zetten in een netconforme wisselstroom heeft u omvormers nodig. De omvormer is het kloppende hard in uw zonnestroominstallatie. Afhankelijk van de grote van uw zonnestroominstallatie moet de juiste omvormer configuratie gekozen worden. Op plekken waar schaduwwerking van toepassing is kunt u er voor kiezen om te werken met optimizers die ervoor zorgen dat het verlies van de opgewekte energie geminimaliseerd wordt.

Veel door ons toegepaste merken omvormers zijn Solaredge, Goodwe en SMA, ook hier geldt dat wij elk ander merk kunnen aanbieden.

De zonnepanelen dienen gemonteerd te worden op de daken en of vrij opgesteld te worden in het veld. Het toe te passen montagesysteem en ballast is afhankelijk van locatie en hoogte. Hiervoor worden door Montage Jongens de benodigde leg- en ballastberekening gemaakt. In overleg met de constructeur wordt nagegaan of de installatie zonder problemen op de beoogde positie aangebracht kan worden.

Veel door ons toegepaste merken montagesystemen zijn Van der Valk en Esdec, ook hier geldt dat wij voor u elk ander merk aanbieden.

Door het afsluiten van een onderhoudscontract met Montage Jongens bent u jarenlang gegarandeerd van een optimaal werkende zonnestroominstallatie met een maximaal rendement. Afhankelijk van de locatie en ligging worden de zonnepanelen jaarlijks gereinigd en wordt de installatie gecontroleerd op de juiste werking. Ook heeft u dan toegang tot het monitoringsportaal welke u een duidelijk inzicht geeft van de prestaties van de geleverde zonnestroominstallatie.

Advies nodig?

Montage Jongens bestaat uit een vakbekwaam team; goed opgeleide en ervaren monteurs in het bezit van het VCA-certificaat. Wilt u uw project uitbesteden aan professionals? Neem dan contact op met Montage Jongens!

We komen graag langs voor een gesprek
Montage Jongens Auto