SROI

Social Return on Investment (SROI)

Social return is tegenwoordig een contractvoorwaarde als het gaat om inkopen en aanbesteden door de centrale overheid. Met de blik op de toekomst, wordt social return niet alleen in aanbestedingen van de overheid, maar ook op kleinere schaal steeds belangrijker.

Het is vaak lastig om als opdrachtgever zelf de mensen te vinden die geschikt zijn voor projecten in de installatietechniek, maar door onze intensieve samenwerking met gemeenten en het UWV helpen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan. Daarbij zorgen we altijd voor de juiste combinatie met ervaren vakmensen.

We willen dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Door een intensieve samenwerking met het NVA in Amersfoort bieden wij mensen die na hun inburgeringstraject naar werk begeleid moeten worden een stageplek. Na deze stage gaat de werknemer, als hij of zij verder wil in de techniek, bij ons een leerwerktraject met een vast contract in. Dit houdt in dat de werknemer vier dagen in de week aan het werk gaat en één dag in de week naar school gaat. Inmiddels hebben wij via het NVA twee mensen aan een vaste baan bij ons kunnen helpen.

Advies nodig?

Montage Jongens bestaat uit een vakbekwaam team; goed opgeleide en ervaren monteurs in het bezit van het VCA-certificaat. Wilt u uw project uitbesteden aan professionals? Neem dan contact op met Montage Jongens!

We komen graag langs voor een gesprek
Montage Jongens Auto